home

berolina ги намалува трошоците за печатење!

Berolina производите се високо квалитетни и еколошки производи сертифицирани со ISO14001:2005, ISO9001:2000, ISO/IEC 19752(LSA-Brief). Во контекст на европските и светските стандарди за квалитет и за заштита на животната средина, овие производи повеќе од 20 години наназад успешно го носат приматот “еколошк?производи?Беролина производи се развиени и произведени во Германија и никаде на друго место. Тие се достапни за речиси сите печатачи. Тоа подразбира дека употребата на нашите консумативи за принтери во никој случај не влијае на гаранции понуденина уредот од страна на производители на печатачот. Со други зборови, вашето печатење е безбедно со нас.

Заштеда до 30% во пари, време и простор

Во асортиманот на berolina производите, речиси 80% од нив се производи со зголемен капацитет до 2.5 пати што е и нивна главна карактеристика, со која статистички се покажува дека заштедувате до 30% во пари, време и простор.